Bericht uit mijn praktijk…

“Deze week 6 ons er af, nu 84,9 kg. Het doel onder de 85 kg is gelukt, ondanks vier (!) etentjes buiten de deur deze week. Wat een goed stukje stuurde je mij daarover, ik heb het toegepast en GENOTEN. Vanavond mag ik weer uit eten.”

Dit bericht kreeg ik van een dame die ik al een tijdje begeleid. Wekelijks geeft ze mij een update van de stand van zaken. Er zitten een aantal super waardevolle lessen in haar bericht. Die deel ik vandaag graag met je:

  • de kracht van implementatie: ik kan je alles leren en alles wat ik weet met je delen. Als je er niks mee doet, werkt het niet. Zo simpel is het.
  • de kracht van het denken in oplossingen: vier etentjes in een week en afvallen lijkt bij voorbaat al onmogelijk, dat is het dus niet. Overal is een oplossing voor, ook hiervoor. Je moet ‘m alleen wel even weten. Kwestie van omdenken, wat kan wel?
  • de kunst van het genieten. Als je met hoofdletters kunt GENIETEN, dan is het nooit de vraag of het de moeite waard is om het te doen en te gaan voor wat je heel graag wilt. Als je het wilt, dan kan het.

Het resultaat van dit en nog veel meer lessen ;-) is dat ze vanaf februari al ruim 16 kg. is afgevallen! Dat is wat er gebeurt als je het gaat dóen. Ik vind het zo gaaf dat ik onderdeel ben van dit mooie avontuur.

Ben jij helemaal klaar voor ook zo’n prachtig avontuur met mij? Dan ben ik er ook voor jou.
Wil je meer avonturen uit mijn praktijk lezen? Neem dan HIER een kijkje.