Bye Bye (Dry) January…niet nodig

Deed jij ook aan Dry January? Na een decembermaand met meestal meer alcohol dan normaal, even pas op de plaats en een maandje niets? Ik hoorde het ontzettend veel om me heen, ook bij mijn klanten. En ja, geen alcohol helpt heel goed bij het afvallen, dus je zou zeggen: logische en hele goede keuze.

Toch kijk ik daar wat anders naar. Ik ben namelijk géén voorstander van niets, ik ben voor íets.
Ik hoef niemand te vertellen dat alcohol ongezond is en dat suikers, verkeerde vetten en overgewicht je ook niet gezonder maken. Wil je 100% gezond doen, dan vermijd je dat allemaal. Niet voor 1 maand, maar voor de rest van je leven.

Zie jij het al voor je?

Nooit meer een wijntje bij de open haard, chocolade bij de thee, chips met de kids in het weekend, drop in je jaszak voor tijdens het wandelen, een taartje op een verjaardag of een croissantje bij je weekendontbijt?

Grote kans dat je dan afhaakt, dat is het je niet waard. 
Je hóeft er ook niet volledig afscheid van te nemen om af te vallen en gezonder te worden. Het is de kunst om bewust te kiezen voor de momenten waarop je wel iets neemt en daar dan ook lekker van te genieten. 

Eén van mijn klanten zei het van de week heel treffend:

‘ik kan op deze manier gewoon mijn eigen leven blijven leiden, zonder alles te laten staan.’ 

Als dat is wat jij ook wilt, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan je helpen!

Je kunt nu 2 dingen doen voor een eerste kennismaking met mij en mijn werkwijze:

  • nu jouw gratis sessie van een half uur met mij boeken. In een online en 1-op-1 gesprek krijg je van mij minimaal 3 tips waarmee je afrekent met het alles of niets-denken.
    Ik heb per week 3 sessies beschikbaar, dus wacht niet langer en reserveer hier je moment. Ik laat je z.s.m. weten of jij één van de mazzelaars bent.
  • inschrijven voor mijn webinar Food4Health die ik met grote regelmaat geef. In dit webinar neem ik je mee in de wereld van afvallen en alles wat je lekker vindt blijven eten.
    Via deze link meld je je aan en kies je het tijdstip waarop je erbij bent. Ook dit is gratis en online, dus lekker vanuit huis te volgen.