Compenseren kun je leren

Mag ik dit, Rian? Dit kan ik dus gewoon eten?

Dat zijn twee vragen die ik heel vaak krijg.

Alles mag, vraag is of het altijd handig en slim is als je een doel hebt.

Je krijgt geen overgewicht van 1 keer taart, van 1 patatdag, van 1 paasei, van 1 wijntje of van een dag geen groente.Je krijgt wel overgewicht als het te vaak gebeurt, allemaal tegelijk en het ook in grote hoeveelheden in je mond verdwijnt.

Wat doe je alles bij elkaar gedurende een langere periode?
Daar gaat het om.

Als dat in balans is, dan is jouw gewicht dat ook.Dus, is het een dag wat meer, dan doe je het de dag daarna rustig aan.Is er bij het avondeten een keer geen groente te bekennen, dan zorg je dat je dat op een ander moment wel weer eet.

Dat is de kracht van het compenseren en het gave is: dat kun je leren :-).

Het is één van de vele onderdelen in mijn MooiGewicht-90-Dagen-Programma.
Alles in dit 1-op-1 coachingstraject is erop gericht om jouw eetpatroon voor eens en altijd in balans te brengen. Daarmee kom je niet alleen op gewicht, je blijft het ook.
Meer weten? Mail me jouw vragen, ik help je graag!

Met enthousiaste groet,

Rian.