Dag vakantie! Zo pak je het ritme razendsnel op.

Zo…volgens mij heeft iedereen de vakantie er nu wel zo’n beetje op zitten. Ik hoop dat je een fijne tijd hebt gehad? Inmiddels zitten wij hier weer in het werk- en schoolritme en ook dat is weer fijn.
Voor mij ook het moment om mijn eetritme weer strak op te pakken. Ik merk dat heel veel mensen dat lastig vinden en het uitstellen. Ik snap het ook. Er zijn wel honderd redenen om vandaag niet te starten met gezonder te eten, minder snaaien, meer te bewegen, want:

  • We hebben nog een verjaardag.
  • Het is nog mooi weer dit weekend, dus tijd voor een BBQ.
  • De fles wijn is nog niet leeg.
  • De koelkast is wel leeg.
  • We gaan nog uit eten.
  • Ik hoef nu toch niet meer in m’n bikini.
  • Ik begin volgende maand wel.

Klinkt allemaal heel legitiem. Toch zijn het excuses.

Om maar niet in beweging te hoeven komen.
Om geen keuzes te maken.
Om nog te blijven doen, waarvan je weet dat je het niet langer wilt.

Wil je het anders? Denk en doe dan anders!

Vandaag is dé dag om jezelf direct tot de orde te roepen.

Zo doe ik het zelf ook. Bij mij was de balans in de vakantie ook aardig zoek, maar ik heb er wel van genoten. Ik kies er ook voor om de vakantie niet onnodig langer te maken. Ik schakel razendsnel en zonder moeite weer terug naar mijn gezonde basis.
Daar voel ik me goed en fit bij en dat zorgt ervoor dat mijn gewicht blijft zoals het is. Jaar in, jaar uit, al bijna 30 jaar. Dat is wat ik wil en dat maakt het zo eenvoudig om die keuze te maken.

Het is de basis die snel weer in orde moet zijn om af te vallen en op gewicht te blijven, da’s geen hogere wiskunde. Hoe dat ook voor jou kan werken laat ik je zien in mijn mijn gratis webinar ‘Food4Health’. Deze geef ik met regelmaat.

Ik beloof je dat je daarna volop inspiratie en motivatie weer in het ritme zit.
Dag vakantie, hallo ritme in je eten!

Meld je hier aan, dan ben jij er ook bij. Ik kijk er naar uit je dan te zien.