écht geen tijd om te sporten!

Ik loop graag hard, dat weten jullie misschien wel. Het liefst 2x per week, maar in ieder geval 1x is mijn ‘regel’. En dat lukt vaak, maar niet altijd, want ‘ik ben te druk’ hoor ik mezelf dan denken. Herkenbaar?

Zo ging het gisteravond ook: manlief nog niet thuis, dochter 1 naar sporten taxiën, dochter 2 nog onder mijn hoede, lopen gaat niet lukken. Of toch? Als dochter 2 nu eens op haar fietsje meegaat (het voorstel levert een hoop gemopper op, maar goed), dan zit een half uurtje er nog wel in. Dus hup, omkleden en gaan.
Al fietsend slaat het mopperen al snel om en kwebbelt m’n meisje er vrolijk op los. Zo vliegt de tijd en genieten we samen.
Voor mij geldt: tijd maken, denken hoe het wél kan. Het helpt mij om dan te denken aan hoe goed ik me na het lopen voel.
Wat helpt jou om in beweging te komen?