Goede voornemen: een gezond gewicht na je vakantie

Ik weet niet hoe het voor jou is, maar voor mij zit de vakantie er al weer even op. Ik zit weer helemaal in het ritme en dat is prima. Wist je dat niet januari, maar deze periode voor mij de drukste periode van het jaar is? Ik snap dat ergens wel. Op vakantie heb ik ook de tijd om alles eens goed te overdenken, nieuwe plannen te maken, te dromen over wat ik wil bereiken en waar ik nog van baal en ook besluiten te nemen die al lang genomen hadden moeten worden. Dat geldt voor veel mensen en die besluiten liggen ook ontzettend vaak op het gebied van gezonder eten, meer bewegen en afvallen. En daarvoor ben je bij mij aan het goede adres ?.

Heb jij ook tegen jezelf gezegd dat het nu klaar is, dat de knop omgaat, dat je het echt anders gaat doen en dan ook goed? Dan organiseer ik met regelmaat een gave gratis online training, daarmee kom je in actie en zet je de eerste stap op weg naar jouw gezondere lifestyle.

In deze training

  • Leer je wat je het beste kunt eten om gezond te worden en te blijven, maar ook met welke voeding dat minder goed lukt en waarom dat zo is. Ik laat je door de bomen het bos weer zien als het gaat om eten in combinatie met je gezondheid.
  • Leer je wat gezonde keuzes zijn en krijg je de tools die het makkelijk maken om gezond te kiezen. Waar je ook bent, met wie je ook bent, wat er ook voorbij komt aan eten en drinken, jij weet hoe je het slimste kiest.
  • Ontvang je inspiratie van andere ondernemers die dit alles al succesvol hebben doorlopen en daar nu de voordelen van ervaren.

Het allemaal weten is niet voldoende, er moet iets gaan gebeuren. Dus maak je jouw Food4Health actieplan, zodat je precies weet wat je vanaf dat moment gaat doen om jouw doel te bereiken.

Maak de keuze dat het nu klaar is, je zult jezelf dankbaar zijn. Schrijf je meteen in voor de training, dan maak je een vliegende start. En, minstens zo belangrijk, dan zorg je ervoor dat je het ook gaat doen. Dat laatste is vaak de grootste uitdaging in de hectiek van alledag.

Alles wat ik je in deze training leer zit ook in mijn MooiGewicht methode. Ik blijf er zelf al meer dan 25 jaar mee op gewicht (en dat is 13 kilo minder dan toen), voel me super fit en heb in de afgelopen 7 jaar al honderden ondernemers geholpen om de life change te maken, zodat ze zich fitter en gezonder voelen, afvallen en meer energie hebben.

Dus kan jouw leven nog wel een flinke energie boost gebruiken, zorg dan dat je er één van de komende online trainingen bij bent. Gratis. Wat heb je te verliezen? Niets toch? Dus tot dan!

Vind meer informatie via Facebook of mijn site

Ik kijk er naar uit je dan te zien!

Groet, Rian.