Het goede moment

Dit blog is voor jou als je wilt afvallen, maar nog zoekt naar het beste moment om daarmee te starten.
Laten we eerlijk zijn, je wilt dat het lukt, dat je het volhoudt en dat je eindelijk af bent van dat ontevreden gevoel, toch? Dan moet het wél het goede moment zijn! Maar wat is dat dan?

Daar zie ik het vaak misgaan. We kiezen vaak het moment waarop er zo min mogelijk uitdagingen zijn: omstandigheden, situaties of momenten die het ons zo maar heel lastig kunnen maken. Denk aan feestdagen, vakanties, veel verjaardagen (waarom lijkt iedereen in dezelfde maand jarig te zijn?), piekdrukte op het werk, zorg voor de kinderen of ouders, ik kan nog wel even doorgaan.
Houd je het dan wel vol? Kun je dan niet beter wachten tot het wat rustiger wordt?

Nee, het wordt namelijk niet rustiger is mijn ervaring. Er is altijd wat en dat zal ook altijd zo blijven.

Dat is precies de reden waarom ik zeg dat het nú het beste moment is om te starten.

Al die verleiding om ons heen blijft, de supermarkten schakelen moeiteloos van de pepernoten en kerstkransjes over op de paaseitjes. De meivakantie komt er aan, we kunnen het terras weer op en dan is het ook zo weer zomervakantie. Als je het zo bekijkt, dan duurt het nog wel even en dan komt het er niet van en ben je een jaar verder.

Wat is dan handig? Leren omgaan met dat alles, dat is het leven. Je kunt jezelf daar niet voor afsluiten, dat wil je ook niet. Het gaat erom dat dit alles past in jouw manier van eten, drinken en bewegen. Dat het er een onderdeel van is, dat je ook met dit alles kunt afvallen én op gewicht kunt blijven. Alleen als je dat leert en traint, dan weet je dat het afvallen niet voor even is, maar voor altijd.

Dit is waar ik in geloof, ik blijf er zelf al tig jaar mee op gewicht en mijn klanten ook. Laatst zei een klant tegen me: “ik ben zó blij dat je mij dat duwtje hebt gegeven om het te gaan doen. Anders was ik nu niet 12 kilo afgevallen en baalde ik nog steeds dat ik het zover heb laten komen.”

Dus: wacht niet op het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect.

Als jij er klaar voor bent, dan kan ik je leren hoe je met alles wat er op je pad komt om kunt gaan.
Twijfel je of jouw uitdagingen wel te combineren zijn met het afvallen? Boek dan een gratis sessie met mij. Je krijgt in een half uur helder wat er voor nodig is om het resultaat te krijgen wat je al zo lang wilt.
Ik heb wekelijks een beperkt aantal sessies beschikbaar, dus ik zou niet te lang wachten ?.
LINK NAAR GRATIS SESSIE.