Houden van lekker eten is geen probleem 😉

Zijn we niet allemaal dol op lekker eten? Heel veel mensen bij mij in de praktijk vertellen me dat ze echte Bourgondiërs zijn. Ze genieten enorm van goed en lekker eten, vaak met een glaasje erbij.
Ze zien dat ook als probleem bij het afvallen, het is zelfs reden om er maar helemaal niet aan te beginnen. Stel je voor dat je dat moet missen? Geen optie voor ze.

Ik geef ze helemaal gelijk: stoppen met genieten van lekker eten om af te vallen? Laat dan maar zitten. Je kunt het ook anders bekijken, het is een soort van omdenken: waarom zou je moeten stoppen met het houden van lekker eten om een gezonder gewicht te krijgen? Dat is toch raar? Dat hoeft helemaal niet.

Genieten van lekker eten is een voorwaarde om met succes af te vallen, anders houd je het simpelweg niet vol.
Zo zie ik het.

Eén van de dames die ik nu begeleid, vertelde me bij de start dat ze enorm houdt van lekker eten en wijn, van de gezelligheid die dat met zich meebrengt. Ze was bang dat ze daar afscheid van moest nemen om af te kunnen vallen en dat hield haar ook tegen.
Mijn belofte aan haar: dat kan ook als je wilt afvallen. We zijn daar mee aan de slag gegaan en met succes: ze is nu al 7,5kg afgevallen en ze vindt het eten zoals ze dat nu doet, echt ontzettend lekker. Voor haar is dat de grootste winst van het 90-Dagen-Afvalprogramma: eindelijk ervaren dat afvallen, gezonder worden, meer energie hebben en gezellig eten en drinken gewoon samen kunnen gaan.

Ben jij ook van het goede leven en heb je het idee dat het niet te combineren is met afvallen?
Dan wijs ik je nog een keer op mijn GRATIS webinar dat ik met regelmaat geef. Ik laat daarin precies zien hoe het werkt.
Hoe gaaf zou het zijn als jij straks ook kunt zeggen: ik val af en ik eet gewoon alles wat ik lekker vind?
Met een mooie zomer in het vooruitzicht is dat toch heerlijk! Het bijwonen van mijn webinar is jouw gratis ticket om straks stralend, bomvol energie én slanker die zomer door te brengen.
Inschrijven is zo geregeld via deze link.