Geen foto
8kg in 3 maanden.

Ik wilde heel graag weer naar het gewicht waar ik 10 / 15 jaar geleden altijd op zat. Binnen de gestelde tijd zat ik al op het gewicht en kon ik gaan uitproberen wat ik wel en niet kon eten en drinken om dit gewicht te behouden.
We zijn nu weer 5 weken verder en k verwacht dit vol te houden ook omdat ik bij een feestje gewoon iets extra's kan eten.

Aalt
VoorKarin
NaKarin
15kg in 6 maanden.

“Rian helpt je met het vinden van een nieuw normaal, waardoor het helemaal niet als afvallen voelt. Ze geeft je inzichten in hoe voeding werkt, waardoor je zelf snapt wat je beter wel en niet kunt eten, en daardoor ook zelf de bij jou passende keuzes kunt maken.”

Karin
VoorJacco
NaJacco
17kg in 3 maanden.

Rian heeft mij op een simpele en doeltreffende manier geleerd om anders te eten en te drinken. Het is er eigenlijk lekkerder op geworden en je komt niets te kort. Geen dieet, geen kwakzalven maar gewoon reëel blijven en naar je doel werken.

Jacco
VoorAly
NaAly
23kg in 7 maanden.

Ze heeft mij heel erg geholpen en het vertrouwen gegeven dat ik nooit meer dik hoef te zijn!

Aly
Geen foto
7kg in 3 maanden.

Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Vooral het niet naar negatieve dingen kijken maar vooral vooruit kijken heeft mij geholpen met het afvallen.

Saskia
Geen foto
10kg in 3 maanden.

Tijdens het 90-dagen programma ben ik 10 kilo kwijtgeraakt en weet ik precies wat ik moet doen om op gewicht te blijven. Complimenten en van harte aanbevolen!"

Koos
Geen foto
13.2kg in 3 maanden.

Rian heeft mij inzicht gegeven, alternatieven aangereikt en mij tools gegeven zodat ik mijn leefstijl heb kunnen veranderen!! En ik weet zeker….voor ALTIJD!

Geertrui
Geen foto
10.2kg in 3 maanden.

Ik raad een ieder, die kilo’s wil afvallen aan om eens in gesprek te gaan met Rian van Mooi Gewicht. Zij helpt je vast ook om aan die knoppen te gaan draaien, waardoor dit lukt. Gewoon met gezond eten uit de supermarkt en zonder extra poedertjes, drankjes of andere supplementen. Je doet het zelf en haar rustige en motiverende manier van coachen is.

JB
VoorErwin
NaErwin
12kg in 3 maanden.

Het 90-dagen programma van Mooi Gewicht is voor iedereen goed te doen. Dat komt door de handige tools die je aangereikt krijgt, in combinatie met een gezonde dosis motivatie. Ik pas weer beter in mijn kleding en ga trots de straat op.

Erwin
VoorArthur
NaArthur
27kg in 6 maanden.

Als ik puur voor mezelf spreek, dan vind ik de persoonlijke aandacht heel fijn. Ik krijg het gevoel dat we er dan samen voor gaan.

Arthur
Geen foto
4.7kg in 3 maanden.

Door de begeleiding van Rian heb ik het inzicht: wat wel en wat niet handig is te doen en op basis daarvan maak ik keuzes. Ik heb veel meer richting en focus."

Sylvia
Geen foto
8.1kg in 3 maanden.

Ik weet goed keuzes te maken en het is heel goed vol te houden. Voorheen was het afvallen even flink knallen om er daarna weer genoeg van te hebben, dat heb ik nu totaal niet. Ik voel met lekker en goed."

Danny
Geen foto
6kg in 3 maanden.

Rian heeft me controle gegeven over mijn eigen gewicht. Ik ben me nu veel bewuster van het effect dat sommige voeding heeft op mijn gewicht, waardoor ik bewustere keuzes maak om iets wel of niet te eten. Hiermee heb ik niet alleen mijn gewicht onder controle, maar eten mijn gezin en ik ook nog eens veel gezonder.

Els
Geen foto
5.6kg in 4 maanden.

Ik raad mensen jou aan wanneer ze hetzelfde als mij ervaren: niet kunnen doorzetten voor een langere periode, dus snel opgeven. Denken: ‘het gaat de goede kant op, dat tussendoortje of die vette hap kan nu wel weer’. Voor je het weet zit je weer in het oude patroon. Je bent laagdrempelig te bereiken en motiveert me op het juiste spoor te blijven.

Janneke
Geen foto
14.6kg in 7 maanden.

Deze leefstijl bevalt me wel, het was eigenlijk gewoon gênant wat ik voorheen deed. Ik sta fitter op, ga fit naar huis, het geeft een goed gevoel, voldoening als ik het netjes heb gedaan.

René
Geen foto
6.6kg in 3 maanden.

Ik weet voor mij zelf dat ik niet snel zal terugvallen. Ik ben me nu veel bewuster geworden van mijn eten en mijn gewicht en wat e.e.a. met mijn gezondheid deed. Mijn energie niveau is na dit traject met Rian vele malen groter en ik zit beter in mijn vel. Kortom ik ben enthousiast en zou anderen zeker ook deze ervaring gunnen.

Cor
Geen foto
7.5kg in 2 maanden.

Ik heb geleerd om vooruit te denken en te anticiperen op wat gaat komen, mooi proces om mee te maken. Ik maak nu veel bewuster keuzes in wat ik eet. Ik ben in 2 maanden tijd 7,5 kilo kwijt.

Dennis
Geen foto
4.7kg in 3 maanden.

We gingen aan de slag en ook al duurde het een aantal weken, we vonden de knoppen die bij mij nodig waren om de kilo's te verliezen. Jouw grondige aanpak en volharding hielpen mij grip te krijgen op mijn eetpatroon. Jij gaat voor 100% resultaat en dat spreekt mij aan. Geen inspanningsverplichting maar een resultaatverplichting.  

Bernhard van Riessen
VoorJeroen Reinders
NaJeroen Reinders
13kg in 4 maanden.

Zoek de kilo’s! 115 dagen en 13 kilo later

Jeroen Reinders
Geen foto
19kg in 12 maanden.

Na exact 3 jaar ben ik nog steeds slank (en dat is 19 kilo lichter) en ben ik de beste versie van mijzelf. De structuur van Mooi Gewicht, de inzichten die ik opdeed en het huiswerk dat ik meekreeg, maakten het afvallen een spannend spel om te doen. Rian is deskundig en heeft geen oordeel.

de beste versie van mijzelf.
Geen foto
12kg in 6 maanden.

"Alles wat Rian jou leert over goed en gezond eten maar ook afvallen is duidelijk, overzichtelijk en voor iedereen haalbaar. Vele kilo’s lichter en met een enorm dosis zelfvertrouwen dat het mij gelukt is voel ik mij sterker, zelfverzekerder maar vooral ook fitter en gezonder."

een hele gelukkige en tevreden cliënt
VoorSusanne
NaSusanne
10kg in 9 maanden.

Bij Rian heb ik geleerd wat die basis voor mij is en daarmee ben ik ruim 10 kilo kwijtgeraakt, heb nu een gezond BMI en mijn relatie met voeding is goed. Ook ben ik al maanden stabiel, dat is voor mij echt anders dan voorgaande pogingen tot afvallen.

Susanne
VoorMargriet
NaMargriet
11kg in 3 maanden.

Ik ben 11 kilo afgevallen en voel mij daar enorm goed bij. Daardoor zit ik niet alleen lekkerder in mijn vel, maar mijn BMI is ook gezonder, dat voelt goed.

Het is een enorme aanrader om met Rian dit traject te gaan doen, ja het kost wat geld, maar je gezondheid is onbetaalbaar en daarbij ben ik echt enorm geholpen.

Margriet
Geen foto
11kg in 3 maanden.

Rian’s programma focust niet zo zeer op wat er allemaal niet mag, maar op “bewust keuzes maken” waardoor mijn eetgedrag zonder al te veel opofferingen aanzienlijk is veranderd. Ook na de 90 dagen merk ik dat mijn gewicht blijft afnemen in gecontroleerde, kleine stapjes en vooral dat ik mij een heel stuk fitter en gezonder voel.

Hans
Geen foto
12kg in 4.5 maanden.

Wat ik weer terug heb gekregen is het vertrouwen dat ik mijn eigen lichaamsgewicht onder controle kan krijgen/houden voor de duur van mijn leven. Daar ben ik heel dankbaar voor en trots op. SUPER blij met de begeleiding van Rian!

Monique
Geen foto
10kg in 3 maanden.

Ik voel me fitter en gezonder! Super om zo'n coach als Rian te hebben, heldere uitleg, goede begeleiding en vooral veel humor! Ik geniet nog meer van een biertje of lekker eten, juist omdat ik er bewuster mee bezig ben. Het is juist fijn om te zien dat met een paar kleine aanpassingen het juist makkelijk gaat en zeker niet als verplichting voelt.

Sebastiaan
VoorTrudie
NaTrudie
8kg in 3 maanden.

Rian snapte wat ik wilde en in tegenstelling zoals vele andere diëtisten ging zij volledig mee in wat ik graag wilde. Ik weet nu ook hoe ik altijd weer terug kan naar mijn vaste eetpatroon als het toch weer uit de hand gelopen is, mij kan niks meer gebeuren waar ik niet zelf bij ben.

Trudie
VoorSanne
NaSanne
11kg in 3 maanden.

Rian heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen voedingspatroon en hoe ik dit met kleine aanpassingen gezonder kon maken. Wat mij het meest geholpen heeft is de uitspraak: 'compenseren kun je leren'. Wat ik heb bereikt is dat ik me daadwerkelijke gezonder en fitter voel.

Sanne

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande review en wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Stel je vraag hieronder en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.