Maak je het afvallen niet te ingewikkeld?

“Het gaat me weer zoveel tijd kosten. Telkens bedenken wat ik moet eten, lunchsalades maken, alles in huis halen. Ik heb er eigenlijk gewoon geen zin in.”

Het is niet de eerste keer dat ik het hoor, het komt in allerlei varianten voorbij: afvallen is moeilijk, het kost tijd, je hebt continue honger, je mag niks en je moet van alles. Geen wonder dat je het telkens uitstelt, wat een gedoe. Als het zo zou moeten, dan was ik nooit afgevallen en op gewicht gebleven en al mijn klanten ook niet, dat weet ik zeker.
Het kan gelukkig ook anders.


Ik vroeg de dame in kwestie of ze het niet te ingewikkeld maakte?


Eten moet je toch, boodschappen doen ook en die lunchsalade maken mag natuurlijk, maar het hoeft niet. Ik vertelde dat ik net bij de lunch twee boterhammen met kaas en tomaat had gegeten, daar blijf ik al tig jaar mee op gewicht.
Houden jullie van traditionele pot met aardappels, vlees en groente of van een lekkere pasta? Dan hoeft dat helemaal niet te verdwijnen. Daar zit het probleem helemaal niet.

We maken het in ons hoofd zo moeilijk, ik snap ook dat je dan al moe wordt van het idee en geen zin hebt om te beginnen. Maar van uitstel komt afstel en dan blijft het zoals het is.

Als dát vooruitzicht voor jou niet langer een optie is, dan is het tijd om nu de stap te zetten en te starten.

Hoe dan? Iedere maand deel ik mijn zeer succesvolle én eenvoudige aanpak in mijn gratis webinar “Food4Health”.
Na afloop:

  • weet je precies wat er niet mag ontbreken om überhaupt resultaat te kunnen zien.
  • laat ik je aan de hand van voorbeelden uit mijn praktijk zien waar ik het negen van de tien keer mis zie gaan en hoe jij dat kunt voorkomen.
  • weet je wat jij te doen hebt om er dit keer wel een doorslaand succes van te maken en zie je er niet langer tegenop.

Allemaal zonder ingewikkeld gedoe, zonder intermittent fasting of keto, maar wel mét resultaat. Dat geeft je vleugels

Tof om je in mijn webinar te zien, schrijf je hier in.

Warme groet, Rian.