Mooiste cadeau: de gezondste versie van jezelf

Het mooiste cadeau dat je kunt geven is de gezondste versie van jezelf.

De cadeau-ideeën vliegen me om de oren deze dagen: het schittert en glimt, alles voor een feel-good-mood en een happy life. Weet jij al waarmee je de mensen om je heen gaat verrassen?

Ik kom in deze blog niet met een lijst cadeautips voor de gaafste gadgets, lekkerste parfums of warme sjaals ;-). Ik heb een cadeau-idee voor jou, waarmee je de mensen om je heen iets waanzinnigs waardevols geeft: de gezondste, meest trotse en blije versie van jezelf.

Hoe fijn is dat?
Want, zeg eens eerlijk…hoe lang:

  • ben je al aan het aanmodderen met het afvallen;
  • kijk je uit naar meer energie om alles te kunnen doen;
  • snak je naar het dragen van die jurkjes zonder je buik continue in te houden;
  • wil je dat lichte, fitte en blije gevoel van eerder weer voelen?

Hoe lang zit dat je al dwars, neem je genoegen met minder dan je zou willen? Dat is toch doodzonde?

Stel je eens voor dat je daar nu mee afrekent en besluit om het aan te pakken.

Geen loze woorden en vage beloftes meer, niet uitstellen tot 2 januari, maar gewoon DOEN. Alles wat je nu denkt waarom het niet kan, is een excuus.

Ik heb in de afgelopen weken ook weer gezien dat het echt gebeurt, als je maar besluit om ervoor te gaan. De cijfers spreken voor zich: de deelnemers die nu zijn gestart met mijn 90-Dagen-Programma vallen gemiddeld 0,9kg per week af, alleen al in de eerste 30 dagen.
Ze gaan bewuster en gezonder eten, meer genieten en zich veel fitter en beter voelen.

Kun je nagaan wat er gebeurt als je dat nog eens 60 dagen doet en blijft doen…waar zou jij staan?

Het kan ook voor jou. Maak hier een afspraak voor een gratis klik-gesprek. In dat gesprek ontdekken we wat er voor jou nodig is om te komen waar je wilt (geloof me, binnen 10 minuten zie ik het) én of ik de juiste ben om je daarbij kan helpen. Ik zeg het eerlijk als dat niet zo is, ik ga voor jouw succes.
Als we een winning team zijn, dan heb ik ook een mega-aantrekkelijk aanbbod voor mijn MooiGewicht 90-Dagen-Programma. Dat is mijn cadeau voor jou in deze decembermaand, ik geef het met liefde.