Olympische les

Ireen Wüst bezorgde mij maandag kippenvel met haar Olympische prestatie op de 1.500 meter. Ik houd het ook niet droog als ik haar dan in tranen zie en alle emoties eruit komen. Voor mij zijn dit soort topprestaties een enorme inspiratie. Niet om ook voor een topsportcarrière te gaan, maar het laat mij wel zien dat er waanzinnig veel mogelijk is. Als je er voor gaat.

Als je er voor gaat…daar begint alles mee. Ireen en al die andere kanjers zagen zichzelf in hun dromen al tig keer op dat podium staan, met die gouden medaille om hun nek. En het gevoel dat dát gaf…dát is waar ze voor zijn gegaan. Voor hun droom en die droom gaat uitkomen, linksom of rechtsom. Die droom maakt dat ze elke dag weer álles doen wat nodig is om te krijgen wat ze willen.

Ze zijn bereid te doen wat nodig is.
Dat brengt me op jouw droom…ben jij bereid te doen wat nodig is om te krijgen wat jij wilt?
“Hangt er helemaal van af wat dat dan is”, zou ik zeggen.
Wat moet ik er dan voor doen, kan ik dat wel, haal ik het dan ook en wat kost het me in tijd-geld-moeite? Allemaal vragen die er ook bij horen, want als je dat weet dan kun je voor jezelf ook bepalen of dat het je waard is.
Er zit een grens aan wat het je mag kosten. Ik heb dat ook: nooit meer gebak of chocola, nooit meer een borrelplank, vijf keer per week sporten tot ik sterretjes zie…als dát er voor nodig is, haak ik af.

Weet jij wat er nodig is voor jouw droom?
Ik weet exact wat er nodig is en geloof me, dat is echt meer dan goed te doen.
Het uitkomen van jouw droom ligt voor het oprapen, als je er voor gaat. Dat is hoe ik het zie.
Ik ben eigenlijk de Jac Orie van het afvallen, ik help je met alles wat ik heb. Je hoeft het niet alleen te doen, dat doet Ireen Wüst ook niet.

Ik ben maar 1 klik van je verwijderd om in een half uur samen met jou helder te krijgen wat jouw weg naar ‘goud’ is. Dat doen we gewoon online via Zoom en kost je geen geld, alleen tijd en aandacht 😉.

Plan hier direct je gratis sessie in onze agenda’s