Margriet is 11 kilo afgevallen in 3 maanden

Voordat ik bij Rian kwam lukt het afvallen niet meer. In 2 jaar tijd was ik 10 kilo aangekomen, dat ging niet zo moeilijk, maar eraf is erg moeilijk.

Daarvoor had ik minder moeite met afvallen, maar nu kon ik de drive niet vinden en natuurlijk weet ik wat wel en niet gezond is, maar op een gegeven moment praat je alles goed.

Als ik 1 koekje had genomen dan kon ik ook wel die 2e of 3e nemen. Daarna had ik weer spijt natuurlijk.

Wat ontzettend fijn is in het traject met Rian, dat zij altijd bereikbaar is via de app, dat geeft een fijn gevoel. Als wij dan gingen uiteten dacht ik meteen dat het eigenlijk niet kon, dus deed ik een apje naar Rian en kwam ze met hele goede tips, op die manier geniet je ook van het uiteten gaan.

Hoe Rian over een gezonde manier van eten praat geeft je veel energie, waardoor je het wel wilt, je krijgt veel meer inzichten en beseft meer met wat je nou eigenlijk allemaal in je mond stopt.

En wat fijn was te horen dat het wijntje en dat koekje echt nog wel blijft, dan is het extra lekker op het moment dat je het neemt.

Ik ben 11 kilo afgevallen en voel mij daar enorm goed bij. Daardoor zit ik niet alleen lekkerder in mijn vel, maar mijn BMI is ook gezonder, dat voelt goed.

Nu heb ik ook zin om zelf ermee door te gaan, het kost je minder moeite, want Rian leert echt om het in je levensstijl te laten passen.

Toen ik wilde beginnen was het bijna zomervakantie, leek mij niet zo handig, maar zo is er altijd wat. Die zomervakantie ben ik goed doorgekomen en heb gewoon genoten met mijn man en kinderen en heb ook echt wel een ijsje genomen.

Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik niet meer tegen verjaardagen, feestdagen en vakanties op zie, om dan weer ‘nee’ te zeggen tegen dat taartje, maar je maakt nu gewoon andere keuzes en dat voelt enorm goed. Mijn verwachting is ook echt dat ik niet meer op mijn oude gewicht ga komen, dat wil ik niet meer. Dit moet lukken met alle tips en handvaten van Rian.

Het is een enorme aanrader om met Rian dit traject te gaan doen, ja het kost wat geld, maar je gezondheid is onbetaalbaar en daarbij ben ik echt enorm geholpen. Dit doe je niet om even af te vallen dit doe je voor een gezonde levensstijl.

Niet twijfelen maar gewoon doen!