een hele gelukkige en tevreden cliënt is 12 kilo afgevallen in 6 maanden

In de afgelopen jaren door een aantal emotionele privé omstandigheden en de gevolgen daarvan ben ik langzaam toegenomen in gewicht doordat ik een echte zoals ze dat noemen, emo-eter ben. Ik zat daardoor dus ook totaal niet lekker in mijn vel. Langzaam aan kwamen er steeds meer kilootjes bij en na verloop van tijd kwam ineens het besef dit kan zo niet langer!!

Maar natuurlijk dacht ik dat zelf wel even te kunnen. Even een paar weekjes wat laten staan dan gaat het vast wel vanzelf en verdwijnen die kilo’s weer.Dat kan ik zelf wel en heb ik geen hulp bij nodig!! Dat lukte natuurlijk voor geen meter.

Doordat ik Rian en Mooi Gewicht al langer kende en ze heel enthousiast met een hele leuke training/coaching kwam over anders eten en hoe je dat aan moet pakken, werd ik nieuwsgierig wat dat dan inhield en ben ik een ochtend naar haar toegegaan om deze coaching te volgen en om te kijken of dat wat voor mij was.

En daar ging eindelijk de knop om. Rian geeft je echt het gevoel dat je het kan, of je nou veel of weinig kilo’s kwijt wil. En dat je gewoon alles kan blijven eten alleen op een andere manier en andere combinaties. Geen honger lijden dus en geen ingewikkelde diëten of moeilijke gerechten. Maar gewoon eten met het hele gezin. Dankzij het duwtje dat zij je geeft heb je echt het gevoel dat je het kan zonder het idee te hebben dat je op dieet bent. Een enorme boost dus ook voor je zelfvertrouwen.

En het is gelukt! Vele kilo’s lichter en met een enorm dosis zelfvertrouwen dat het mij gelukt is voel ik mij sterker, zelfverzekerder maar vooral ook fitter en gezonder. Zonder Rian was mij dit echt niet gelukt.

En hoe nu verder. Dat is het fijne bij Mooi Gewicht. Door de handvatten die Rian je geeft weet ik zeker dat het op gewicht blijven door goed en gezond te eten ook geen lijdensweg wordt waardoor ik in het oude patroon verval. Alles wat Rian jou leert over goed en gezond eten maar ook afvallen is duidelijk, overzichtelijk en voor iedereen haalbaar. En weet je het even niet meer…. ook dat doet ze goed. Even een opbeurend gesprek over waar het even niet lukt en hoe je dat kan verbeteren en je gaat weer vol goede moed verder.

Dus wat mij betreft echt een aanrader voor je gezondheid maar zeker ook voor je zelfvertrouwen. Rian mijn dank is groot. Liefs van een hele gelukkige en tevreden cliënt.