Hans is 11 kilo afgevallen in 3 maanden

Als je net als ik veel onderweg bent (vliegtuig in, hotel uit, veel eet in restaurants) met een onregelmatig leven is het zeer eenvoudig overgewicht te genereren, en des te moeilijker om de kilo’s onder controle te krijgen. Ondanks diverse afslankpogingen bleef ik zo’n 14 kilo overgewicht houden.

Wat een verademing om bij Rian van Mooi Gewicht aan te kloppen. Op basis van de ‘Schijf van Vijf’ (maar dan wel 2019 proof) en haar no-nonsense aanpak gebaseerd op feiten (‘meten is weten’) met een prima App ter ondersteuning, was het voor mij vrij snel duidelijk wat er moest veranderen.

Tijdens mijn tweede bezoek aan Rian werd mij al heel duidelijk gemaakt welk eetgedrag ik moest veranderen en waar ik met name op moest letten; Rian brengt dit heel duidelijk over met praktische tips en de nodige theoretische onderbouwing. Op een prettige manier wist zij mij bij de les te houden gedurende het 90 dagen programma. Een absolute aanrader!

Het resultaat was dat ik na afloop van de 90 dagen zo’n 11 kilo ben afgevallen.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat Rian’s programma niet zo zeer focust op wat er allemaal niet mag, maar op “bewust keuzes maken” waardoor mijn eetgedrag zonder al te veel opofferingen aanzienlijk is veranderd.

Ook na de 90 dagen merk ik dat mijn gewicht blijft afnemen in gecontroleerde, kleine stapjes en vooral dat ik mij een heel stuk fitter en gezonder voel; een onbeschrijfelijk gevoel😄

Mijn onregelmatige leven wordt niet minder, het aantal kilo’s zeer zeker wel!