Karin is 15 kilo afgevallen in 6 maanden

Ik speelde al langer met de gedachte om aan de slag te gaan met mijn gewicht. Maar hoe dan? Dat ik een stok nodig had, dat was mij wel duidelijk. De bekende jojo ‘lijnen en afvallen’ daar wilde ik ook vooral wegblijven, dus het moest iets zijn dat ‘gewoon’ ging voelen. Via via had ik al een paar succesverhalen gehoord van het programma van Rian, dus maar eens contact opgenomen. Klinkt interessant, maar in eerste instantie besluit ik toch, om welke reden dan ook, dat het dan toch nog niet het moment is.

Eind 2021 voel ik dat ik de ‘figuurlijke’ knop heb gevonden en maak een afspraak, waarna ik half januari aan de slag ga. Gewoon gezond eten, dat was mijn wens en als ik dan ook nog afval dat zou super zijn, vooral niet de focus op alleen gewicht verliezen. Maar tot mijn verbazing lukt het….een kilootje hier, een pondje daar, langzaam maar zeker bereik ik de ene mijlpaal na de andere. Iets wat ik echt vooraf nooit had gedacht. En heb ik honger, nee, eigenlijk niet, is het moeilijk, nee eigenlijk ook niet, want je moet zelfs soms snaaien. Ja, echt waar!

Na een half jaar, want ik heb mijn traject verlengd, sta ik trots voor de camera: 15 kilo lichter……wauw, wat een resultaat, nooit verwacht, maar wel gelukt! Nu vasthouden en wellicht zelfs nog wat meer eraf, want er is nog genoeg dat kan verdwijnen 😉