Monique is 12 kilo afgevallen in 4.5 maanden

28 januari vond ik dat er echt iets moest gebeuren. Ik had een flink overgewicht en ik had niet meer het gevoel dat ik zelf mijn gewicht weer onder controle zou krijgen. Ik wilde vooral hulp bij wat normale hoeveelheden voeding zijn en hoe ik dat moest gaan doen. Liefst een leven lang en wat bij mij past. Dus ben ik bij Rian terecht gekomen. Wat ben ik daar blij om.

Rian kon mij dat vertellen en coachte mij tijdens haar 3 maanden programma. Ik leerde via de schijf van vijf mijn basisvoeding op orde te krijgen en kreeg goede uitleg over de 80/20 regel. Dat heeft mij enorm geholpen.

Nu na 4,5 maand ben ik ruim 12 kg afgevallen, maar ik ga voor de 20 kg! Ik heb er alle vertrouwen in dat mij dat nu gaat lukken en in november van dit jaar hoop ik dat bereikt te hebben. Wat ik weer terug heb gekregen is het vertrouwen dat ik mijn eigen lichaamsgewicht onder controle kan krijgen/houden voor de duur van mijn leven. Daar ben ik heel dankbaar voor en trots op. SUPER blij met de begeleiding van Rian!
Groet Monique