Zit je ook met de handen in het haar?

… omdat je geen idee hebt hoe je je gewicht ooit nog naar beneden krijgt? Weet dat je niet de enige bent. Ik sprak de afgelopen weer een aantal dames in mijn gratis sessies. Allemaal prachtvrouwen die midden in het leven staan, maar ook enorm balen dat het afvallen niet lukt. Ze weten het niet meer, ze kunnen de vinger er niet op leggen, ze krijgen het niet onder controle, proberen van alles, maar zien geen resultaat. Help!

Ik vind het elke keer weer gaaf dat we in zo’n sessie het lek boven krijgen.


Als ik de verhalen hoor, dan zie ik heel snel waar het in zit dat het resultaat uit blijft. Ik zie ook meteen hoe het anders kan, wat daarvoor nodig is en hoe het er dan uitziet als dat gebeurt.
Ik kan er niks aan doen, ik word dan enthousiast. Ik zie het namelijk al voor me: de dame tegenover me 10, 15 of 20 kilo lichter.

Afvallen én op gewicht blijven zonder dat

  • het hele gezinsleven op de schop gaat omdat mama afvalpoging ‘tig’ doet. Zien ze je thuis al aankomen?
  • de pasta’s geschrapt worden omdat ‘we’ nu koolhydraatarm gaan eten. Dat is niet nodig.
  • je zit te smachten naar het moment dat het voorbij is en je terug kunt naar ‘normaal.

We maken het negen van de tien keer ingewikkelder dan nodig, echt.
Wat je nodig hebt als je resultaat wilt én dat ook wilt houden:

  1. een plan dat werkt: waarmee je afvalt, resultaat ziet en wat gewoon goed te doen is.
  2. de uitvoering van het plan: het DOEN en het vooral ook blijven doen. Je kunt alles weten, er verandert niks zolang je het niet gaat doen.

Dus, als jij nu met de handen in het haar zit

…pak dan een half uur met mij.
Ik heb voor iedere week een beperkt aantal momenten beschikbaar, via deze link reserveer je jouw sessie direct in onze agenda’s. Je krijgt glashelder waar het ‘m in zit dat je nu geen resultaat ziet én wat je daaraan kunt doen. Dat scheelt je een hoop frustratie en tijd.
Het belangrijkste: je voelt weer het vertrouwen dat het ook voor jou kan. Hoe fijn zou dat zijn?